L’Ateneu Cooperatiu del Maresme participa a la “Fira Mercat del Ram de Tordera”

L’Ateneu Cooperatiu del Maresme participa a la “Fira Mercat del Ram de Tordera”

El cap de setmana del 23 al 25 de Març, vine a la “Fira Mercat del Ram Tordera” i descobreix el que t’ofereix l’Ateneu Cooperatiu del Maresme. Hi tindrem un estant durant els tres dies, on podràs descobrir de més a prop les avantatges del cooperativisme i l’economia social. Visita’ns!

Que és la Fira Mercat del Ram Tordera?

La Fira es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l’experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L’organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

Horari “Fira Mercat del Ram Tordera”

Divendres de 16:00 a 21:00.

Dissabte de 10:00 a 21:00.

Diumenge de 10:00 a 21:00.

Descobreix tota la informació de l’esdeveniment a la nostra agenda o visita el lloc oficial de la “Fira Mercat del Ram de Tordera”.

2018-03-19T13:16:58+00:00 19 març, 2018|Actes|